Proeverij van voorgerechten

Carpaccio met Old Amsterdam, oesterzwam, macadamianootjes en truffel

Gekonfijtekwartelboutjes met zuurkool en een siroop van rode port.

Paté van wild zwijn met gekarameliseerde vijgen en cranberries.

Courgette met ricotta, rucola en basilicumolie.

Rauw gemarineerde zalm met Pernod, sinaasappel, munt en peper

Krokante Gamba met venkel, avocado, limoen en dille

OF

Gevulde vijg met gorgonzola, walnoot en een balsamico siroop

Flensje van zoete aardappel met bosui, pimento en een crème van knoflook

Courgette met ricotta, rucola en basilicumolie

Carpaccio van chioggia biet met macadamianootjes, honing, tijm en gebrande geitenkaas

Artisjok gevuld met oesterzwam, amandel en blauwe kaas

Tussengerecht

Pompoensoep met gebrande pompoenpitten, gember en Granny Smith appel

Hoofdgerecht

Ossenhaas & Hertenrugfilet met bospaddenstoel, muscaatpompoen, gekarameliseerde sjalot en laurierjus

OF

Strudel van pompoen, karamel, pecannoot, bospaddenstoelen en spruiten. Met een risotto van rode biet, knolselderij en oude kaas & een bitterbal van linzen en gekarameliseerde sjalot

Proeverij van onze huisgemaakte desserts

Pompoen-cheesecake met sinaasappel hangop
Browni met gebrande pecannoot en gezouten karamel
Limoncello-tiramisu met gemarineerd rood fruit en een cranberry crumble
Kaneel-panna cotta met gepocheerde peer, witte chocolade en bitterkoekjes parfait

Kaasplankje met bijpassende garnituren

Keuze uit:
3-gangen 30,- euro p.p.
4 -gangen 35,- euro p.p.
5-gangen 40,- euro p.p.

Voor de kinderen hebben wij een kinderbuffet klaarstaan
met o.a. pannenkoeken, frietjes, ijs en onbeperkt ranja.
(12,50 euro per kind tot 12 jaar)