Skip to main content

Lente bij Beachclub Vifero: Genieten aan het Zuidlaardermeer

Verwelkom de lente in stijl

De dagen worden langer, de zon laat zich steeds vaker zien en de natuur komt langzaam tot bloei. Bij Beachclub Vifero verwelkomen we de lente in stijl, klaar om onze gasten te verwennen met een onvergetelijke ervaring aan het prachtige Zuidlaardermeer. Stap binnen in onze oase van rust en laat je betoveren door de warme sfeer en de adembenemende omgeving.

Ontdek onze nieuwe menukaarten

Met de komst van de lente introduceren we bij Beachclub Vifero ook onze gloednieuwe menu’s. Ontdek verrukkelijke gerechten die perfect passen bij het seizoen, bereid met de meest verse ingrediënten en met oog voor detail. Van lichte salades tot smaakvolle hoofdgerechten en verfrissende desserts, onze menu’s zijn een ware culinaire ontdekkingsreis.

Geniet van het buitenleven op ons mooie terras

Nu de temperaturen stijgen en de zon zich steeds vaker laat zien, is er geen betere plek om te zijn dan op ons ruime terras aan het strand en het water. Geniet van het buitenleven en laat je verwennen door onze attente bediening terwijl je uitkijkt over het glinsterende Zuidlaardermeer. Of je nu komt voor een uitgebreide lunch, een ontspannen allday moment of een romantisch diner bij zonsondergang, ons terras biedt de ideale setting voor elke gelegenheid.

Beleef de magie van de lenteavonden

Als de avond valt, komt ons restaurant tot leven met de magie van de lente. Kaarslicht, fonkelende decoraties en de geur van verse bloemen creëren een betoverende ambiance waarin je jezelf helemaal kunt verliezen. Geniet van een romantisch diner voor twee of organiseer een gezellige avond uit met vrienden en familie. Bij Beachclub Vifero zijn de mogelijkheden eindeloos.

Verwen jezelf met lekkernijen

Geen lente zonder lekkernijen! Bij Beachclub Vifero worden smaak en kwaliteit gecombineerd in een scala aan heerlijke gerechten die je smaakpapillen zullen verwennen. Proef de verfrissende smaken van het seizoen in onze salades, vegetarische gerechten of geniet van malse vlees- en visgerechten en sluit af met een verrukkelijk dessert dat de lente op je bord tot leven brengt.

Kom en Ervaar de Lente bij Beachclub Vifero

Of je nu komt voor een ontspannen lunch, een gezellige borrel of een romantisch diner, bij Beachclub Vifero staat de lente centraal. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in de betoverende sfeer van ons restaurant aan het Zuidlaardermeer. Kom en ontdek zelf waarom de lente bij Beachclub Vifero altijd iets bijzonders is. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te genieten van dit prachtige seizoen! 🌸🌞🍹

Beleef de Ultieme Dag aan het Zuidlaardermeer!

Welkom bij Beachclub Vifero, dé toplocatie aan het strand van het Zuidlaardermeer in Kropswolde.
Gelegen aan de Strandweg bij Meerwijck bieden wij een idyllische setting voor diverse gelegenheden.
Of je nu komt voor een romantisch drie-gangen keuzemenu, een heerlijke high tea, een groots feest, of om te trouwen aan het Zuidlaardermeer, bij ons ben je aan het juiste adres.

Culinaire Verwennerij met een Prachtig Uitzicht:

Onze chef-koks bereiden met liefde en vakmanschap smaakvolle gerechten met verse en lokale ingrediënten. Ontdek ons uitgebreide drie-gangen keuzemenu voor slechts €23,50 geldig tot 1 april 2024. Vanaf 17:00 uur verwennen we je graag met culinaire hoogstandjes terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht over het Zuidlaardermeer.

Trouwen aan het Water: Een Magische Ervaring:

Stel je eens voor: het ja-woord geven op onze sfeervolle pier, met uitzicht over het schitterende Zuidlaardermeer. Of kies voor een romantische strandceremonie met het zand tussen je tenen. Beachclub Vifero biedt de perfecte setting voor een intieme en onvergetelijke bruiloft aan het water. Laat je droom uitkomen en trouw op een unieke locatie die voor altijd in je herinneringen zal blijven.

Familiedag en Grotere Bijeenkomsten:

Van gezellige familiedagen tot grotere bedrijfsbijeenkomsten, onze locatie biedt talloze mogelijkheden. Geniet van een uitgebreide lunch vanaf 12:00 uur met onze Allday kaart, die voor elk wat wils biedt. Voor grotere gezelschappen hebben we diverse arrangementen beschikbaar, volledig naar jouw wensen en budget.

Voordelig en Heerlijk Dineren:

Ons restaurant met prachtig uitzicht biedt een sfeervolle setting voor een voordelig driegangen keuzemenu van €23,50 per persoon. Laat je verrassen door de rijke smaken van onze gerechten terwijl je uitkijkt over het Zuidlaardermeer. Of je nu komt voor een romantisch diner voor twee, een gezellig etentje met vrienden of een zakelijk diner, bij Beachclub Vifero ben je altijd aan het juiste adres.

Honden Meer Dan Welkom:

Na een verfrissende wandeling, fietstocht, of een duik in het meer, zijn honden van harte welkom in onze beachclub. Laat je trouwe viervoeter genieten van een snoepje na het afrekenen en maak de dag compleet. Bij Beachclub Vifero begrijpen we dat honden ook deel uitmaken van het gezin en daarom zijn ze bij ons meer dan welkom, mits ze aangelijnd zijn om overlast voor andere gasten te voorkomen.

Ontdek, Geniet, Beleef:

Of je nu klaar bent met surfen, zonnebaden, wandelen, of gewoon wilt genieten van de sfeer: Beachclub Vifero heet je van harte welkom. Kom langs, ontdek de veelzijdigheid en maak van elke gelegenheid een speciaal moment. Onze beachclub is gemakkelijk bereikbaar vanuit Zuidlaren, Hoogezand, Groningen en omliggende plaatsen.

Beachclub Vifero: waar gastvrijheid, culinaire creaties en een prachtige omgeving samenkomen. Ontsnap aan de dagelijkse routine en beleef het zelf. Tot snel aan het Zuidlaardermeer!

Reserveer Nu en maak je klaar voor een dag vol genot aan het strand.

KERST 2023 BIJ BEACHCLUB VIFERO

Vier Kerst aan het Strand bij Beachclub Vifero: Een Ware Beleving

Kerstmis, de tijd van lichtjes, warmte, en gezelligheid. Het moment om samen te zijn, herinneringen te maken en te genieten van heerlijk eten. Dit jaar hoef je geen sprookjesboek open te slaan om de magie van Kerstmis te vinden. Bij Beachclub Vifero, gelegen aan het prachtige Zuidlaardermeer, creëren we een betoverende kerstbeleving die je meeneemt naar een wereld van smaak en gastvrijheid.

Een Warm Welkom

Bij Beachclub Vifero begint je kerstavontuur met een warm welkom. De geur van houtvuur vermengd met kerstgeuren vult de lucht, en de fonkelende lichtjes omarmen je bij aankomst. Hier voel je je meteen thuis, klaar om te genieten van wat deze speciale dag te bieden heeft.

Het Magische Decor

Terwijl je binnenstapt, wordt je omringd door een decor dat rechtstreeks uit een kerstverhaal lijkt te komen. De tafels zijn prachtig gedekt, kaarsen flikkeren zachtjes en de sfeervolle muziek brengt de magie van Kerstmis tot leven. Overal waar je kijkt, straalt de warmte en de feestelijke sfeer je tegemoet.

De Betovering van Samen Zijn

Kerst draait om samenzijn en delen. Bij Beachclub Vifero is dit het hart van onze kerstbeleving. Of je nu met familie, vrienden of geliefden bent, je wordt omringd door een sfeer van genegenheid. Het is de tijd om herinneringen op te halen, te lachen en te proosten op het leven. Onze bediening staat voor je klaar om je te verwennen en te zorgen dat jij en je gezelschap een onvergetelijke tijd hebben.

Het Culinair Avontuur

Het kerstdiner bij Beachclub Vifero is niet zomaar een maaltijd; het is een culinair avontuur. De keukenbrigade heeft een betoverend menu samengesteld, met gerechten die zowel een lust voor het oog als voor de smaakpapillen zijn. Iedere hap is een reis door smaken en texturen die je doen glimlachen en genieten.

De Magie van Kerstmis

De betovering van Kerstmis is overal bij Beachclub Vifero. Het zit in de lach van je tafelgenoten, de smaak van de gerechten en de sfeer van de avond. Het is de verwondering die je voelt wanneer je naar buiten kijkt en het Zuidlaardermeer ziet, omlijst door de winterse natuur.

Maak je Kerst Onvergetelijk

Klaar om je eigen kerstverhaal te schrijven? Bij Beachclub Vifero ben je welkom om Kerst te vieren zoals het hoort: in warmte, stijl en met een vleugje magie. Maak je reservering en kom genieten van een betoverende kerstbeleving in ons restaurant aan het strand. Laat ons voor je zorgen, terwijl jij je overgeeft aan de magie van Kerst

Het speciale Kerstmenu bij Beachclub Vifero is beschikbaar van 22 t/m 26 december. Wacht niet te lang, want de betovering wacht op niemand. Reserveer nu en maak van deze kerst een onvergetelijke herinnering 🎄🌟🍽️